Onze kernwaarden

We staan garant voor duidelijke en korte afstemmingslijnen.

Eerlijkheid en transparantie zijn voorwaarden voor een samenwerking.

 ‘Kan niet’ staat niet in ons woordenboek, we zijn pas tevreden als u dat bent.Wat anderen zeggen...

Skills

Om technische projecten te vertalen in professionele beeldproducties is  technische kennis een absolute must. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de techniek kunnen we zeggen dat Harts Productions alle skills in huis heeft. 

We denken mee

Adhoc en ongefundeerde communicatie-activiteiten leveren vaak niet het gewenste respons op en zijn daarom vaak een dure kostenpost. Harts Productions kijkt kritisch mee naar wat media-inzet bijdraagt aan de doelstelling.  Alleen dan kan het keuzeproces van de doelgroep effectief worden beïnvloed.  


Veiligheid

Doorlopend wordt geïnvesteerd in veiligheidstrainingen om bij te dragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving, voor onszelf maar bovenal voor de klant. We werken altijd met goedkeuring van de technici ter plaatse en volgens de geldende veiligheidsnormen.

 


"Harts Productions has assisted us in creating a very professional animation on short notice for a wreck removal project in Korea. The end result was a perfect balance between level of detail and fascination!"
Dirk de Jong Head of Wreck Removal at Ardent | http://www.ardentglobal.com


"Since the early days of AEGIR-Marine in 2000, we have worked with Harts Productions for our marketing material as well as for documentaries on special and bigger projects. Working with Ferdinand is always a pleasure as he is technically skilled and very committed to produce first class quality. When you take this together with his strong service focus and pleasant commercial attitude, you will not be surprised that we use Ferdinand exclusively for all photography related to our business."
Ruud Muis - Managing Owner AEGIR-Marine | http://www.aegirmarine.com


We stonden werkelijk met z’n tienen achter één PC scherm te kijken naar wat Ferdinand in beeld had gebracht, er werd geen woord gezegd, er werd enkel genoten van de beelden. Dit was nog eens iets anders dan onze dagelijkse bezigheid. Alle reportages op onze werven en schepen werden binnen het gevraagde tijdschema afgewerkt wat niet evident is bij zeeschepen waarvan de aan- en vertrektijden zeer dikwijls kunnen wijzigen. Ook op het gebied van flexibiliteit konden we dus op hem rekenen. Ons besluit stond vast: we hadden recht in de roos geschoten met Ferdinand."
Tom de Schepper, Purchase Manager at Engine Deck Repair Antwerp | http://edr-antwerp.eu


"Ferdinand is een professionele, sympathieke en gepassioneerde fotograaf die altijd kwaliteitsfoto’s aflevert. Zijn passie voor de techniek en industrie maken het zeer plezierig om met hem samen te werken. Hij begrijpt waar het om draait in onze business en weet beelden te maken die de liefde voor techniek weergeven."
Willem-Hendrik Ruysch, Managing Director Ruysch International BV | http://www.ruysch.nl